GREEN MANGO - GENTOFTE

GREEN MANGO - GENTOFTE

Order food online
order food online

Recentreview


3.5 stars out of 281 reviews

All reviews come from JUST EAT customers who've ordered from Green Mango - Gentofte. Want to know more? Find out more.

19 May 2022 at 21:15 Smagte fint. Kan anbefales.
11 Apr 2022 at 19:46 For lidt ris med til retten
8 Apr 2022 at 22:26 Jeg måtte hente maden selv, da Just Eat åbenbart ikke havde styr på det. Maden stod klar, men Just Eat bad dem lave den igen senere, så chaufføren kunne nå frem. Jeg havde ikke de knap to timer til at vente. Fin restaurant, elendig service af JustEat
20 Mar 2022 at 0:07 The chips in the order stunk of fish - not prawns just fishmongers shop..............
15 Mar 2022 at 10:16 Anden gang jeg oplever at få gamle tørre kyllingespyd! Tydeligt at de var genopvarmet, øv! Vi manglede at få leveret vores ris, så 3 ud á 5 retter ikke kunne spises alligevel! Restauranten ville ikke levere dem, men blot refundere prisen for risene!!
11 Mar 2022 at 21:50 Maden kom efter 2 timer og var helt kold. Jeg måtte varme den i mikroovnen..
1 Mar 2022 at 20:13 Næsten 2 timers tilberedelse af maden, det kan så ikke smages eller jo kødet var helt tørt føj Har aldrig fået så dårligt thai mad i mit liv Just Eat budet var dog hurtig til at levere maden da de endelig var klar med det
12 Feb 2022 at 21:13 Havde bestilt spareribs hvor der var mindre end lidt kødt på og den smule der var, var brændt. Nuddelretten var kedelig og smagte ikke af så meget. De stegteris med oksekød smagte ikke af andet end røg og branket grill Leveringen var forsinket 25min
20 Jan 2022 at 12:33 Maden var kedelig og kold, tiltrods for at buddet kun var 7min om at leverer maden. Den har formentligt stået og blevet i restauranten.
18 Jan 2022 at 19:28 Ikke dårlig mad, men bestemt heller ikke prangende. Det var en del fedtet, og risene lidt for klistrede. Friske grøntsager med bid i
6 Jan 2022 at 20:54 Just eat hentede maden alt for sent fik jeg afvide, maden smagte godt men var blevet helt kold og trist desværre
6 Jan 2022 at 17:02 Meget delicat mad!!